Home > Greek Fire, Magyarul/Hungarian > A Tűz Magja Összeesküvés közleménye az előző napi robbantásról

A Tűz Magja Összeesküvés közleménye az előző napi robbantásról

Az elmúlt 24 óra szélsőséges érzelmi ellentmondásban talált minket…

Egyrészt a kimondhatatlan fájdalom a 15 éves afgán fiú halála és testvérének sérülései miatt, másrészt a maximális düh, amit a médiában megjelent híreket illeti, amelyekben alaptalanul, és számítóan is minket okolnak a tragédiáért. Általában nem szoktuk magunkat “zavartatni” a pánikkeltő média cirkusztól, mégis most fontosnak tartottuk, hogy nyilvánosan is állást foglaljunk, függetlenül a minket ért támadásoktól. Tehát KIJELENTJÜK, HOGY A TŰZ MAGJA ÖSSZEESKÜVÉSNEK SEMMI KÖZE NINCS A SZÓBAN FORGÓ ESEMÉNYHEZ. Tisztában vagyunk vele, hogy szavaink az anti-terrorista ügynökségével szemben nem érnek semmit, mivel a média, fizetett küldetésként “lefényképezte” szervezetünket, és azzal rágalmaz, hogy érintettek vagyunk a Patisia környékén bekövetkezett robbantásban.

Ezért fordulunk most minden gondolkodni tudó személyhez, hogy megtudják, miféle piszkos játszma folyik itt.

A fentiek értelmében kinyilvánítjuk:

Először – ahogy már megírtuk a Társadalombiztosítás épülete elleni támadásunkat követő közleményünkben, hogy “… a kiürítésre szánt idő a rendőrség környékben állomásozó erőinek ismeretében lett beállítva. A jövőben is a terület földrajzi jellegzetességeinek megfelelően választjuk meg a evakuációs időt. Célunk az anyagi pusztítás és rendőrséget mindig értesítjük, hogy kiüríthessék a területeteket…” Ezért következetlenség és halálos gondotlanság lenne a részünkről bombát rejteni forgalmas helyekre, minden figyelmeztető hívás nélkül.

Másodszor – abban az esetben, amennyiben a telefonhívás valóban befutott reggel az ALTER-hez (kereskedelmi TV adó), bűnös hanyagság lenne tőlünk, hogy “magára hagyjuk” a bombát megközelítőleg 14 órára, halálos veszélynek téve ki ezzel a járókelőket. A KOCKÁZAT, AMELYET MINT FORRADALMÁROK VÁLLALUNK FELTÉTELEZI, HOGY SZEMÉLYESEN IS KI LEGYÜNK TÉVE A ROBBANÁSNAK MINTEGY ELLENSÚLYOZVA BALESET LEHETŐSÉGÉT. Magyarul, soha nem adnánk 6 percet a kiürítésre tudva, hogy ennyi idő alatt lehetetlen, és soha nem hagynánk csak úgy ott a berendezést, anélkül, hogy – saját bőrünket is kockáztatva -, sajátkezüleg el ne távolítanánk.  Ez is része a felelőségnek, amit a döntéseikkel magunkra vállaltunk.

Harmadszor – a taktikánk az, hogy két órát használunk (és nem pedig egyet, ahogy a médiában ez kiszivárgott), hogy elkerüljük a bombáink meghibásodását, tehát ha esetleg az egyik óra bedöglene, a második veszi át az időzítést.

Negyedszer – minden esetben legalább két országos médiát értesítünk, hogy elkerüljük a telefonszolgálatosok oldalán a félreértést, illetve, hogy elkerüljük a figyelmeztető hívás eltusolását, ahogy az más szervezetekkel megtörtént a múltban. Ezenkívül pedig nem csak a bomba helyét írjuk le, de hivatkozunk a környező utcákra, a robbanás várható erejére és a kiürítést és az épületek lezárását segítő javaslatokat teszünk (az Omonia téren lévő La Mirage hotelnél például az Arany Hajnal [neo-náci szervezet] esetében,  a forgalom lezárását mindkét sávban és a környező épületeket kiürítését)

Ötödször – Patisiában, a Görög-Pakisztáni Szövetség (szakszervezet?) alelnökének házába a pokolgép elhelyezése után, ismerve magát a környéket és a bevándorlók mozgását kerületben, 20 perces kiürítési időt adtunk a rendőrségnek emiatt, és alacsony hatásfokú robbanószert használtunk (házilag készített puskaport), nem pedig ugyanazt az anyagot, amit az Arany Hajnal vagy a Bevándorlási Igazgatóság esetében. Ugyancsak nem volt véletlen, hogy a tölteteket a lakásokkal zsúfolt emeleten kívül, nem pedig belül helyeztük el, hogy elkerüljük a lakók sérülését. Végezetül, mi nem vagyunk bírók, ügyészek vagy rendőrök, hogy a könnyebb következtetéseknél megálljunk. Abban a feltételezett esetben, hogy ezt a bombát valamelyik forradalmi szervezet robbantotta, a forradalmi becsület azt diktálja, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják tettüket a megfelelő önkritikával párosítva, ami tisztázhatná a helyzetet, mert a politikai névtelenség ellehetetleníti a forradalmi irányt, és az egész stratégiát, azaz a városi gerillát “lejáratja”.

Számtalan dologra következtethetünk ebből, de szem előtt kell tartanunk, hogy ha ez egy valóban “vak” támadás volt, akkor ez egy nagyon pontosan behatárolható jobbos politikai tendencia, amely kifejezetten kedveli a hasonló praktikákat (Piazza Fontana, Olaszország – pokolgép egy szélsőjobboldaliaktól)

MINDEN FOLYTATÓDIK TOVÁBB…

A TŰZ MAGJA ÖSSZEESKÜVÉS

TERRORISTÁK GERILLA OSZTAGA

NIHILISTA SZAKADÁR

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: